Bli återförsäljare av våra produkter

BF Nordic AB tillhandahåller en fullständig produktlinje av naturlig kosmetika såsom skönhets- och hälsoprodukter med ekologiskt aktiva ingredienser. Vi söker efter företag som aktivt vill marknadsföra våra produkter och välkomnar salonger/butiker som är måna om att erbjuda personlig service till sina kunder

Kontakta oss nu

Om varumärket

Vi finns idag representerade i bland annat hälsokostbutiker, span, skönhetssalonger från Norrland till Skåne. Att vara återförsäljare av BODYFARMs produkter ska vara enkelt och okomplicerat. BF Nordic AB tillhandahåller en fullständig produktlinje av naturlig kosmetika såsom skönhets- och hälsoprodukter med ekologiskt aktiva ingredienser. Ni kan fritt välja ur vårt sortiment och ansvara för de produkter som passar er bäst. Vi hjälper självklart till med rekommendationer på lämpliga produkter och storsäljare. Vi välkomnar salonger, butiker, hälsokostbutiker m.m som aktivt vill marknadsföra våra produkter. Det ligger i vårt intresse att det lönar sig för bägge parter, att ni trivs och lyckas med er försäljning. Vi strävar därför efter hög kundservice och snabba leveranser. .

SBCA logotyp

Förtroendet för BODYFARM och våra produkter har nu sträckt sig över två decennier. Med 25 år av nöjda kunder och etableringar i 16 europeiska länder är vi stolta att kunna tillhandahålla dessa hänförande produkter i Sverige. Styrkan i våra produkter är enkelheten, hud- och hårvårdsprodukter i sin renaste form fria från toxiska ämnen som förgiftar kroppen med dofter och egenskaper från den grekiska naturen och dess växtrike. Vi hoppas att även du ska upptäcka fördelarna med naturens ingredienser och sprida det vidare.

Vår värdegrund

- Allt som är närodlat och vänligt mot naturen är för oss mer säkert och effektivt. - 5 500 växter längs det grekiska landet erbjuder oss massvis av naturliga ingredienser för att utvinna produkter av hög kvalitet. - Med respekt gentemot naturen väljer vi miljövänliga ingredienser till våra produkter. - Våra produkter testas ej på djur. - Alla våra förpackningar härstammar från återvunnet material. - Vi följer strikt de riktlinjer för kosmetika som är upprättade av EU. - Vi återinvesterar en stor del av vår vinst på studier samt utveckling av nya naturliga produkter istället för dyra reklamkampanjer. - Våra produkter är prisvärda - Kostnaden skall motsvara värdet av produkten.

Kontakta oss

Välkommen till BODYFARM! Du kan kontakta oss via e-post eller vårt kontaktformulär nedan. Så kontaktar vi dig snarast!

Kontoret har öppet:

Mån - Fre 09.00 - 17.00

Mail: info@bodyfarm.se

Kontaktformulär

Skicka

Bodyfarm.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.

Jag förstår Läs mer...
Felaktigt format (YYMMDDXXXX) Felaktigt format, försök igen Felaktigt id, försök igen Du måste fylla i ett namn Du måste fylla i en e-postadress Du måste skriva en kommentar Felaktig kod, försök igen Oväntat fel, kontakta kundtjänst Fältet får ej vara tomt Lösenordet är för kort, minst 6 tecken Lösenorden matchar inte, försök igen
Spara Anonym Passa på just nu Godkänn köpvillkor! Redigera Presentkort Mina ordrar Lägg till Att betala: Frakt: Din rabatt: Betalning: