Showing all 7 results


NATURLIG ANSIKTSVÅRD FÖR MÄN

Ansiktskräm för män. Mannens hud skiljer sig från kvinnans. Den är ca 20% tjockare och är ofta fetare. Daglig rakning och uttorkande produkter skapar lätt irritation och en hud i obalans. BODYFARM har anpassade naturliga hudvårdsprodukter för män från örter och växter
Samtliga produkter kommer från naturliga ingredienser, förpackningarna är gjorda av återvunnet material och har aldrig testats på djur.

MANLIG HUDVÅRD ONLINE FRÅN BODYFARM™

Manlig hudvård - Naturliga hudvårdsprodukter som är framtagna speciellt för manlig hud. Serien är anpassad till mannens speciella hudstruktur och tillgodoser dess behov på ett effektivt och naturligt sätt. Produkterna i serien är fullproppade med naturliga ekologiska ingredienser som är nyttiga för kroppen. Alla produkterna är dessutom fria från parabener och mineraloljor som är skadliga för kropp och miljö. Produkterna kommer i stilrena förpackningar som passar såväl hemma som på gymmet och är tillverkade av återvunna material. När du använder manlig hudvård från BODYFARM™ gör du ett medvetet val. Du hjälper till att skona natur, människa och miljö.
Ta fram din manliga skönhet på ett naturligt och miljövänligt sätt!