Uppdaterad: 25 maj, 2018.

BF Nordic AB (559015-7201) värdesätter din personliga integritet högt och arbetar ständigt för att säkerställa så de personuppgifter du lämnar vid användning av våra tjänster hålls trygga.

Därför har vi tagit fram en integritetspolicy som fastställer hur dina personuppgifter behandlas och skyddas. När du genomför ditt köp lämnar du från dig en del personuppgifter. Denna integritetspolicy är för att säkerställa så du vet hur dina uppgifter behandlas samt vad som lagras om dig som kund.

Genom att besöka vår hemsida så godkänner du per automatik denna policy. Vi ber dig därför att hålla dig uppdaterad kring vad denna policy innehåller innan du genomför ditt nästa köp. Aktuellt datum då denna integritetspolicy senast uppdaterades finns alltid högst upp på sidan. Du kan ladda ner denna integritetspolicy i PDF längre ner på sidan.

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

BF Nordic AB (559015-7201) är ansvarig för dina personuppgifter hädanefter benämns BF Nordic AB (559015-7201) som Body Farm . Vi har utsett ett ombud som ser till att dina personuppgifter behandlas på ett korrekt och säkert sätt. Om du har frågor kring dina personuppgifter är du välkommen att maila gdpr@bodyfarm.se. Vi garanterar svar inom 48 timmar.

Vilka slags personuppgifter samlar vi in om våra kunder?

Vi behandlar olika typer av personuppgifter beroende på hur du väljer att nyttja våra tjänster, samt viss information via e-post om du väljer att kontakta oss.

Besökare: När du besöker Body Farm men inte genomför något köp lagrar vi följande information kring ditt besök:

  • Cookies
  • Varaktiga cookies: Denna cookie lagras i din webbläsare fram till dess att du väljer att ta bort den eller den går ut.
  • Sessionscookes: Tillfälliga cookies som lagras temporärt i din webbläsare fram till dess att du stänger webbläsaren.
  • Tredjepartcookies: Vi använder oss utav Google Analytics för att mäta besökarantal på sidan. Denna cookie sätts av Google.
  • Enhetsinformation, webbläsare, IP-adress

Dessa uppgifter sparas för att säkerställa att vi levererar en tjänst av hög kvalitet till dig som besöker hemsidan. Med hjälp av dessa uppgifter kan vi bland annat mäta svarstider och eventuella fel på sidan. Dessa uppgifter används även för att vi ska veta vad som lagras i varukorgen samt för att kunna dra statistiska analyser i Google Analytics.

Kunder: När du handlar hos Body Farm lagrar vi:

  • IP-adress som användes när beställningen genomfördes.
  • Namn, Telefonnummer, E-postadress samt Telefonnummer och eventuell korrespondens med vår kundtjänst.
  • Vilka artiklar du köpt
  • Använda erbjudanden

Dessa uppgifter lagras för att kunna administrera din beställning samt för att kunna skicka ut aviseringar när din beställning finns att hämta ut. Genom att lagra dessa uppgifter förhindrar vi även bedrägerier och identitetskapningar. Dessa uppgifter lagras även för att följa konsumenträtten och alla rättsliga förpliktelser kopplade till bokföring (vi måste lagra dessa uppgifter i minst 7 år). Den e-postadress du används när du genomför din beställning används i marknadsföringssyfte. Du kan när som helst avsäga dig våra nyhetsbrev.

Hur länge sparas dina uppgifter:

De uppgifter du lämnar från dig när du besöker Body Farm eller genomför ett köp lagras så länge det krävs för att följa svensk lagstiftning (7 år). Mailkontakt som kunder och besökare haft med kundtjänst raderas vanligtvis inom 12 månader, eller så länge det krävs för att vi ska fullfölja våra åtaganden.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

De som har tillgång till dina personuppgifter är BODY FARMs anställda. De uppgifter som anställda till BODY FARM har tillgång till är:

  • För- och efternamn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Köphistorik

BODY FARM köper tjänster av andra företag och delar av de uppgifter du angivit kan därför komma att hanteras av dem. BODY FARM vidtar alla nödvändiga legala, tekniska åtgärder för att hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt.

Leverantör av e-posttjänster:

BODY FARM använder sig utav Mailerlite för att skicka ut nyhetsbrev. Din e-postadress kommer därav hanteras genom deras tjänster. Du kan när som helst avsäga dig nyhetsbrev och vi kommer då radera din e-postadress från denna tjänst.

Betalning

För att kunna erbjuda säkra betalningar till dig som kund samarbetar vi med Klarna. 

Rättigheter:

Du har rätten att få reda på vilka uppgifter vi behandlar om dig. Du kan när som helst maila oss på gdpr@bodyfarm.se för att begära ett utdrag. Du har även rätt att begära rättning av de uppgifter vi behandlar av dig.
Du kan få delar av dina uppgifter raderade vid begäran, i de fall inga legala krav för att spara dessa uppgifter finns. När de legala kraven har passerat (bokföringslagen) så raderar vi dina uppgifter per automatik.

Ladda hem den senaste versionen av denna integritetspolicy:

 

Hämta som PDF